Kehidupan Yang Tidak Akan Pernah Berhenti Sehingga Nyawa Diberhentikan... Suke Atau Tak Suke Itu lah Kehidupan Yang Sebenarnya...



Friday, 3 August 2012

Siapa dia ?


Muhammad Izzuddin Ismail .. hmmmmmmmm . nk ckp psal dy ni mmg x ckop lah blog aku ni untuk dy sbb bnyk sgt benda yg aku nk ckp pasal dy nie. sama ade yg private atau pun publick. dy org yg aku syg sgt2 . aku pun tak tahu knp aku bolej syg giler kt dy ni.. mmg x diakui dy mmg rmai dan terlalu ramai kawan pmpn x kire lah kt twitter ke bbm ke and anyway semua kawan pmpn dy carring dgn dy . maklum lah kn org hensem sape yg xnk carring kan nk dibandingkan dgn aku ni . apa lah sgt kn . mcm langit dgn bumi , mcm bumbumng dgn atap . hahahahaha .dan tak diakui jugak aku mmg jeles sbb setiap kali aku on TWITTER aku on FB bnde pertama aku tuju adalah wall dy . aku check stu persatu dy twett dgn saoe, dy komen2 dgn sape.. semua lah wlapun dy like status sape aku blh tahu , nmpk tak kat situ yg aku ni terlalu obses kat dy smpai aku sendiri pun pelik dan terasa mcm aku ni lebih2 pulak stalker dy smpai cm tu sekali sedangkan dy blm sah jadi boyfred aku atau pun suami.. aiiiishhhhhhh !! knpe lah dgn aku ni . aku suke cara dy aku dy perangai dy , aku suke style dy , aku suke semua yg ade pd diri dy ! dan yg penting aku suke cara dy layan aku . nak diceritakan panjang so aku pendekan jelah ceritanya . dy sowg yg terlalu carring dgn aku, smpai kan aku nk keluar pg jalan dgn mber2 aku pun asyik kene mrh jek tp xpe aku suke sbb kt situ aku nmpak ko syg kan aku . dy sllu x bg aku keluar sbb dy ckp "nti ade org ngurat aku" hahahahaha , standard lah tu syg .. sy dh x heran pun dgn semua tu .sy bukan layan pun dowg tu .. aku sllu ckp kn dy biar lah beribu pun org suke atau minat kat aku hati aku cume minat kat dy. FULLSTOP ! 
aku suke manja2 dgn dy , dy gedik dan suke mengedik dgn aku .. hehehe tp comel ! ishh bnyk lah tak terkata aku kat sini sbb hati akku ni jelah yg tahu mcm mne . tp kadang2 aku sedih ! sakit bile dy xde mood dan dy langsung x pedulikan aku. kalau aku sakit pun aku x suke tunjuk kat dy sbb aku xnk dy pikir aku ni pmpn yg lemah dgn segala masakah yg aku ade. aku cube untuk tenagkan diri aku , dan cube untuk selesaikan dgn baik wlaupun kadang2 aku yg kene mrh ballik. x pelah biar lah besar mane pun dy mrh aku tp aku tetap xkn mrh dy sbb aku x boleh nk mrh org yg aku syg . x sanggup . bak kata org "disebalik senyuman wanita ia akan menyimpan 1001 ceritta sedih" ! ye mmg tu adalah kenyataan.tp aku xnk org tahu 1001 kisah sedih aku tu .biar lah ia menjadi rahsia. kenapa lah ko buat aku jatuh cinta kat ko wweeeeeiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!! sumpah bhai aku dh jatuh hati kat ko tp aku malu nk bg tahu.. ishhh ! bodoh lah aku ni , x malu ke jatuh cinta dgn budak paling hot. huh ! whatever and ever ! ade aku kesah ? yg penting aku dh jatuh hati kat dy ! ish knpe lah aku ni weei . giler dh agaknya . hahahaaha . Kalau aku dpt kau , aku xkn sesekali pelaskan kau mcm tu jek .sbb kau hak milik aku . hikhikhik . aku sllu ckp dgn nora kalau aku x boleh dpt dy bermakna semua pmpn dlm dunia ni xkn sesekali blh dpt dy ! kalau sape dpt dy aku bunuh org tu ! nmpak tak yg aku syg giler kt ko keding ! ko kene janji dgn aku jgn buat aku sedih wlaupun sesaat , aku nk ko jadi matahari dlm hidup aku :)
ILOVEYOU <3

No comments:

Post a Comment