Kehidupan Yang Tidak Akan Pernah Berhenti Sehingga Nyawa Diberhentikan... Suke Atau Tak Suke Itu lah Kehidupan Yang Sebenarnya...



Thursday, 19 April 2012

Say HAPPY !!

Sumpah hari nie happy giler doe, hehehe . hari ni 19hb kami semua warga kelas DHC 2M telah tamat menghabiskan paper terakhir kami iaitu MENU DAN KAWALAN KOS ! yahhhooooooo!!!! enjoy !!
last paper ! hehehehe . dh lah susah nk mampos ntah merepek aq jawab. hehe , xpe yg penting aq dh abis paper so enjoy . hehe aq happy giler sbb hari nie aku de date <3 ,. waahhhh ! dgn siapakah? hahhahahaha . hari nie aku de date dgn Boy :) heheh , tp kteowg jnj pkol 4 so aq pkir nk blek dlu tp sblom blek tu aq jmpe dy kjap kt bwh kolej , bkn kejap tp lama . hehehe . comel dy cium bau minyak wangi kt tangan aq :) hehehehehe . muke awk x blh blah ah bile bau mnyak wngi sy . mcm dh angau dh . hahahah .. awk anta sy smpai CIMB bank :) then sy blek .. x sbar nk tggu pkol 4 . hehehe . tp mse kt rumah aku risau sbb si BELLAMON ni x balik . dh lah tepon x angkat rupe nye dy belikan aq kek wei !! sumphah aq terkejut giler babi . lawan baik aku sendiri drpd sekolah agy , terharu mcm nk nanges aq  tp aq tahan agy , thknz bella . aq syg ko doe . thknz gler2 sbb belikan aku kek :)
habis mkn kek aku pg ts sbb nk jmpe Boy.. heheeh x sabar . sbb lepas ni 2 bulan meyh x jumpa dy :(
 smpai ts kteowg jln2 and ikut dy pg shoping , sumpah pnat kot ikut lelaki shoping nie . tp xpe dmi dy aq ikut jelah . pelik aq dy asyik tgk aq jek senyap2 , dy egt aq x tau lah tu dy asyik tgk kn aq jek . aq suke tepuk topi dy law blh aq nk tepuk dahi dy . hehehehe . then kteowg tgk org main bowling .. x lama tu kteowg balik. kalau blh aq xnk balik , klau blh nk ddok situ jek dgn dy tp terpkse sbb aq tkot nti nk blek sowg .. xpelah de 3 hari agy untuk aq lepas kn rindu :)

No comments:

Post a Comment