Kehidupan Yang Tidak Akan Pernah Berhenti Sehingga Nyawa Diberhentikan... Suke Atau Tak Suke Itu lah Kehidupan Yang Sebenarnya...



Wednesday, 18 April 2012

Happy Befday To Me !!!!!!

Happy befday untuk sy !!! heheheh . okay nk cerita hari nie 18april2012 genap umur aku 19 thun , dh besar kan so aku kene jadi seorang yg kuat untuk teruskan hidup akudgn sabar dan tabah . smlm kteowg lepak hayati , balik dowg kene kan aku dgn 6 biji telur dgn 1 bungkus tepung ! terbaik kan ! hahahah , tp best . dowg bawakkan aku kek wlaupon kek tu kecik jek tp aku hargai sgt sbb aku x pernah dpt sambut befday mcm tahun nie yg kowg buat untuk aq , happy giler wlaupon aku dh xde partner tp skurang-kurang nye aq de kwan2 yg buat untuk aq , sumpah aq terharu + sedih kot sbb kowg snggop wat ni dlm tgh2 exam cmni . happy giler . aku syg kowg semua wei , sbb kowg semua jugak aq bangun dari mimpi ngeri yg aku lalui selamani . dgn apa yg aku harungi dgn laki babi tu tp kowg still de untuk aq . thknz kowg aku syg kowg semua ., sanggup luangkan masa untuk aku . mmg best giler lah mlm tu . thknz untuk bellamon , bellalala , nia , wawa , nora . walaupon kowg kene kn aq mlm tu . pandai kan kowg berlakon . haha . thknz jugak untuk ricky , hani , fit , min , nyot , hanin , omar yg sama2 kene kn aq mlm td .. thknz k kowg . aq rasa befday aku tahun ni paling happy sekali walaupon aku x dpt sambut befday dgn family aku tp aku msih de kowg yg sudi sambut befday aku .
mlm tu aku dpt wish drpd org yg aq tggu2 , happy giler doe tp ko call mcm nk xnk jek kn :(
kecik doe hati aku , ko tahu kn aku tggu ko , ko tahu apa aq wish mse sebelum aku tiup lilin ? aku wish spaye satu hari nti ko akn jadi milik aku semula :) mudah-mudahan tuhan dgr  apa yg aku ckp .. balik lepas aku mndy semua aku terus tdo . 


ni lah hasil yg kowg dh buat kt aku .. 6 biji telur + 1 bungkus tepung .
comel kn . mcm hantu kak limah dh . hahahah :)


nilah pelakon terhebat aku , pandai kan kowg berlakon nk kene kn aq , bte thknz you all <3


keesokkan harinye x sbar sbb nk jmpe Boy :)
hehehehe , dh lah aku jawab exam depan pmpn dgn laki babi tu , fuck btol aku . aku jawab cepat2 then keluar sbb aku menyampah ddok depan dowg .lepas tu kteowg aku medan . aku tahu hari nie aku akan kene round yg kedua . so rela jelah . first rancangan EJU bling tepung . habis aku jadi apa dh tp jadi lain sbb QUE blh baling telur 5 biji atas kepala aku , bapak ah sumpah busuk giler beb . dh lah kuat baling kt kepala aku , sakit kepala aku . dh lah nk jumpa boy boleh plak dowg bg aku telur . huh redha jelah kn . terima nasib aku hari ni . lepas tu tggu boy jap dy nk bg aku something , lepas bg hadiah aku ckp lah nk balik tp dy x kasi dy ckp tggu lah dulu so aku tggu lah . dy pancing aku ckp nk amik gambar  tp lepas tu dy boleh baling telur 2 biji kt muke aku , pergh ! time ksih boy :) kene lagi aq kn .. habis muke aku .. sumpah sial busuk + geli beb . then dy lap kn muke aku pkai baju dy <3 sweet kn dy . hehehhe . dy lap muke aku yg kene telur tu .. hehehe . comel giler doe . hehe . thknz awk ! then aku balik . sumpah best giler mse balik . aq rse hari pling happy doe . main baling2 tepung .balik jek bellalala dgn wawa tlg cuci kan rmbot aq smpai bersih .. heheh . thknz kawan :)
lepas mandi aku x sabar nk bukak hadiah yg boy bg tadi :) dy bg aku coklat kinder bueno dgn minyak wngi enchantuer paris warne pink :) heheehheeh . sweet lah awk bg sy mnyak mngi . thknz awk . 
walaupon dahi aku de luka ckit sbb kene telur td tp aku happy . thknz jugak untuk boy sbb bg aku hadiah . thknz kawan -kawan , thknz untuk mama dgn ayah yg dh wish dan sambut bfday aq..
ILOVEYOUALL <3


tgk ni wajah-wajah yg sgt ayu . paling teruk dh semestinye aku kn . syg kowg semua !


amacam mcm bidadari x muke aku ? hahhah sumpah buruk sial . hahah .


ni hadiah first sy . thknz BOY <3
thknz sbb bg hadiah nie .. sweet kn :)

No comments:

Post a Comment