Kehidupan Yang Tidak Akan Pernah Berhenti Sehingga Nyawa Diberhentikan... Suke Atau Tak Suke Itu lah Kehidupan Yang Sebenarnya...



Sunday, 15 April 2012

Just Friend .

wei , apa ko merepek ni . aku x ada perasaan langsung pon dgn ko wei , tibe-tibe jek ko usha aku . pe ceh . hati aku bkn untuk ko .sbb aku dh syg org lain.so harap maaf . tibe - tibe jek ko ckp psal perasaan dgn aku kn , ko ckp ko dh lama menaruh harapan kt aku , kenal pon baru jek knon dh lama menaruh harapan , apa pun x boleh ceh ko ni . ko ckp ko dh mengharap kat aku tp bile masanye aku bg harapan kt ko , mct ko pon aku jarang sbb aku x suke dgn ko , aku just anggap ko kawan jek . ko yg anggap aku lebih-lebih dh mcm aku ni awek ko . nk caring dgn aku  mcm aku ni awek ko segala. eeeeeeiii menyampah aku . aku x suke cara ko sbb ko terlalu mengharap dgn pmpn . aku tahu lah ko tu ramai pmpn kot , sana sini jalan dgn pmpn , berkepit dgn pmpn , tibe ko ckp ko cume mengharap kat aku sowg jek . apa lah ko ni . cowi lah wei , aku x boleh terima kau sbb hati aku dh syg kt capital B . so kite just kawan jek okay . ko buang jaoh-jaoh perasaan ko tu kat aku ok. sbb aku xnk ko mengharap sgt kt aku . aku bukan benci kau cume aku tahu perangai ko yg sebenarnye sbb tu aku xnk dgn ko sbb aku takot nti aku jadi mcm pmpn-pmpn len.so harap paham lah ea. to Capital B aku harap kau sabar tggu aku dan aku harap kau boleh buka pintu hati aku untuk lelaki dan lelaki tu kau :) aku xnk ko cepat menyerah tggu cinta aku . aku nk ko sabar tggu sampai bile-bile . sbb aku nk uji kesabaran , kejujuran , dan keseriousan ko terhadap aku . aku nk tgk sampai mne ko serious dgn aku . kalau ko betul serious dgn aku dan sanggup berubah untuk aku , insyalllah pintu hati aku kan terbuka untuk kau . so ko kene bnyak berkorban ok . jgn cari pmpn lain tau sbb aku try untuk terima , syg dan cintai ko . aku harap ko pun sama . okay :)

No comments:

Post a Comment