Kehidupan Yang Tidak Akan Pernah Berhenti Sehingga Nyawa Diberhentikan... Suke Atau Tak Suke Itu lah Kehidupan Yang Sebenarnya...



Thursday, 10 May 2012

RE-UPLOAD mse BEFDAY aq :)


hehehe , muke befday girls mmg happy cmni lagi2 nk jumpa someone mse ni.. 
hahahaha...  x sangka aq dpt kejutan dari kawan baik aku..
thknz kowg..


ha ni dy NORA , hahahaha . budak keding yg comel.. hahaha. btw dy lah biy aq..
pelik kn? mmg pun sbb dy lah sahabat aq yg sllu ade bile aq senang dan susah , terutama bile aq sedih..
dy jelah yg paham aq , yg bnyk bg aq semangat.. love u lah BIY <3


ha ni pulak si GEMOK aq iaitu BELLAMON.. hehe . dy lah kawan dari aq sekolah smpai lah masok kolej dan selama-lamanya sampai lah kteowg kahwin.. hahaha .. dy lah yg buat suprise ni untuk aq. thknz gemok belikan kek untuk aq, terharu nk nanges aq mse tu wei . syg ko smpai mampos !! muaaahhhh :*


dan inilah dy SAHABAT aq yg sllu buat aq gelak tawa.. wlaupun dowg ni otak seoaruh.. haha .
tp tu lah yg aq syg wei.. kowg jnj dgn aq if kte dh abs belajar jnj jgn lupe antare satu sama lain dan jnj jgn buang sapa2 pun dri kite sbgai SAHABAT.. syg kowg <3

No comments:

Post a Comment